Anders Søndergaard

Nysgerrig, Husbygger og interesseret i alt teknik.

Internet annoncering og Søgemaskineoptimering

Space

Få succes med din CrowdFunding kampagne med den komplette guide.

Du kan hurtigt bruge alle dine penge på internet annoncering eller du kan bruge lidt tid på at lave en god søgemaskineoptimering kampagne.

Det vigtigste er at du har noget godt indhold på din side, og derfor skal du bare starte med at skrive nogle gode artikler.

Matt Cutts har lavet et interessant indlæg om SEO, og Google forbedring som Google Instant.

Klik på billedet for at se video med Matt Cutts.

Han har tænkt over hvorfor alle er bekymret for deres SEO strategi ved nye opdateringer i Google Algoritmen.

Søgemaskineoptimering og Google Instant

I bund og grund kommer det hele ned til indholdet på din side. Hvis du har lavet en god side, og du har noget godt informativt indhold, så vil du også få en god placering. Hvis du har dårlige tekster, eller samme tekst som alle andre, så får du ikke så god en placering.

Det er simplet – og sandt.

Hvad gør Google instant for søgemaskineoptimering?

Vi prøver alle at få en bedre placering på Google. På samme tid prøver Google teamet at give os bedre resultater på flere niveauer. Konkret prøver de 4 ting.

  • Google vil skabe det største og mest komplette index af internettet, så det kan søges i. Det vil de gøre ved at crawle nettet hurtigere, dybere og bedre inclusiv prøver at finde måde hvor man kan få links i javascript
  • Google prøver at returnere relevant information til brugerne. Algoritmen der styrer placeringen er konstant under opbygning.
  • Google vil returnere resultater RIGTIGT hurtigt
  • Google vil fortsat forbedre resultatsiden (SERP – Search engine Result page)

De første 3 ting er måske ikke så synlige for den almindlige bruger, men det er vigtigt at vide at fx Google Caffeine giver en bedre indexering af siderne, og der er kommet større fokus på at finde sider der er blevet hacket.
FinTech, crowdfunding og Sociale Medier

Ideen er at google kan finde resultatet i løbet af få millisekunder, mens det tager dig et par sekunder at indtaste hele din søgning. Den begrænsende faktor i søgningen bliver pludselig DIG som bruger.

Google Chrome er en af de nyeste browsere på markedet. Det er tildels udviklet i Danmark, hvilket jo er lidt sjovt. Hvis du har det på samme måd som Tom Cruise i Top Gun, og har en “Need for speed”, så skal du prøve Google Chrome.

I en nylig test i PC World har Google Chrome fået prædikatet Top Recommended Browser, hvilket må siges at være helt vildt flot. Chrome vinder i disse 3 kategorier: Bedste interface, Bedste sikkerhed, og Bedste hastighed.

Hvad har det at gøre med søgemaskineoptimering?

FinTech, crowdfunding og Sociale Medier
Når jeg ser på brugsstatistikken på denne blog, og andre jeg har adgang til, så er det stadig Internet Explorer der dominere, men Firefox og chrome er stærkt stigende, og det er derfor meget vigtigt at ens hjemmeside kan ses i alle browsere, så kunderne får en god oplevelse, og så søgemaskineoptimeringen virker på rigtige mennesker også. Flotte hjemmesider skal virke i alle browsere.

Hvad med Firefox?

Firefox fik, med rette, top placering i kategorien Bedste Extensions

Google har offentlig gjort, at de vil til at foretage en to-delt verifikation før man kan blive oprettet i deres system. Formålet er at minimere phishing, spamming eller “kidnapning” af ens konti.

Google Authenticator til smart phones

Google Authenticator er blevet gjort tilgængelig på Android, iPhone og Blackberry, så man kan verifikere at man er et menneske. I første omgang kan man bruge SMS, Et fysisk opkald til en fastnet telefon, og apps til de 3 ovennævnte telefoner.

Bliver det ikke noget bøvl?

Ifølge TechCrunch bliver der tilføjet en autentikation til alle gmail konti i løbet af de næste måneder, og der kommer til at være en 30 dages cookie til alle browser typer, så man fx ikke skal logge ind hele tiden på sin hjemme PC.

Bliver det nemmere at komme øverst i google?

FinTech, crowdfunding og Sociale Medier
Tiltaget har ikke noget direkte med at få bedre placeringer i google, men gmail konti bliver ofte brugt til spamming og link kommentering, og en reduktion af dette vil have en stor effekt på hvor svært eller let det er komme øverst i google.

Hjemmesider og goo.gl

Google går rundt og leger med en masse underholdende ting. Nogen gange opfinder de små nyttige programmer som de selv har brug for.
Da de opfandt Google url forkorter – goo.gl var det som en smarkt lille ting de kunne bruge i deres toolbar. Det var bare nemmere at gemme koden når urlen var mindre.

Søgemaskineoptimering og goo.gl

Det tog dog ikke lang tid før en eller anden fik åbnet for koden, og fandt ud af at bruge dette til FinTech, crowdfunding og Sociale Medier. Korte URLs er nemmere at huske, og kan bruges på Twitter.

Der kom hurtigt en Chrome extension som blev downlaoded i mered end 70.000 stk. Google har nu taget konsekvensen af den store popularitet og er har åbnet helt op for brugen af denne service.

Du skal prøve at se den i funktion. Det er ganske overbevisende. Jeg bruger den sammen med en extension i Google Chrome, men du kan bruge den på mange andre måder.

Denne artikel blev første gang publiseret den 14. feb, 2017 med denne overskrift - Internet annoncering og Søgemaskineoptimering

Forfatteren offentliggjorde den her influencers.dk/internet-annoncering-og-søgemaskineoptimering-50.php under overskriften Internet annoncering og Søgemaskineoptimering Artiklen er markeret med disse nøgleord Markedsføring, SEO, samtidigt med at denne beskrivelse fortæller om artiklen:

Du kan hurtigt bruge alle dine penge på internet annoncering eller du kan bruge lidt tid på at lave en god søgemaskineoptimering kampagne. Læs her hvordan du undgår det..

Artiklen har fået
4.6 stjerner i 193 anmeldelser.


Næste artikel Foregående artikel